• bg image
    Residentie Aqua Nature
    uw garantie voor een zorgeloze vakantie!
Costa Blanca
De Costa Blanca betekent witte kust en is aan de Middellandse zee gelegen in het zuidoosten van Spanje. De naam komt van de bloesem van de amandelteelt die in het verleden werd geteeld. Deze bloesem had een witroze kleur.
Costa Blanca
Costa Blanca
Costa Blanca
De voornaamste troef van de Costa Blanca is het klimaat. Door het klimaat is het mogelijk het hele jaar door van de zon te genieten. Het klimaat op Costa Blanca is een gematigd Mediterraan klimaat. Dit betekent dat er zeer weinig neerslag valt en u vaak kunt genieten van de zon. Toch wordt het er nooit extreem warm. Op die manier geniet u optimaal van het ruim 200 kilometer lange strand van de Costa Blanca. De warmste maanden aan de Costa Blanca zijn juli en augustus. De gemiddelde temperatuur ligt dan rond de 30 graden. In de avond en nacht koelt het zo`n 10 tot 15 graden af.

Echt koude maanden zijn er vrijwel nooit. Het klimaat op de Costa Blanca zorgt er voor dat de temperaturen in december, januari en februari overdag gemiddeld 20 graden zijn. Mede daardoor is de Costa Blanca ook zeer geliefd bij overwinteraars. Op de meeste plaatsen is het strandwater van zeer goede kwaliteit om te zwemmen (blue flag). Watersporten zijn dan ook heel populair in deze streek.

http://costa-blanca.2link.be

http://www.2link.be

Bel ons vandaag op +32 (0)475 93 23 30 of Email ons op info@aquanature.be

We streven ernaar onze klanten een buitengewone en zorgeloze vakantie aan te bieden.
Copyrights © 2013 | Alle rechten voorbehouden aquanature.be
Developed by Infinitely Creative